Вредители

Вредителите са навсякъде около нас, те колонизират почти целия свят. Само в България има над 20 хиляди вида вредители. Ларвите им може да изглеждат безобидно, но щом се излюпят тези вредители те могат да съсипят храни и материи. Вредителите също така жилят хората, ако бъдат нападнаи или застрашени. Вредителите са източници и на множество опасни за здравето болести.

Вредителите могат да бъдат голяма напаст, особено в големи количества и трябва да бъдат унищожаване своевременно. Ако имате проблеми с дървеници, крърлежи, бълхи, хлебарки, оси, мравки или други текстилни вредители можете да разчитате, че специалистите на Инсекта България ще ги елиминират.

Борба с вредители

Има много насекоми полезни за нас, но някои от тях са изключително вредни за хората. Насекомите вредители са не само многобройни, но също и сред най-адаптивните животни. Тяхната приспособимост, съчетана с огромна скорост на размножаване дава на тези вредители огромен потенциал за оцеляване.

Насекомите вредители формират най-голямата и най-успешна група животни в света. Много от вредителите, които се срещат в нашата страна носят болести, хранят се с човешка храна или дрехи и предизвикват стрес за хората, животните и домашните любимци с болезнени ухапвания и ужилвания.

Насекомите вредители успяват да се промъкнат в сградите по редица начини – скрити в багажа Ви, през отворените врати и прозорци, чрез дренажните системи, или на гърба на домашните Ви любимци. Всички сгради предоставят ценен подслон, топлина и храна за всички вредители. Това е причината колонизацията им да протича бързо и за постоянно, независимо от вида на помещенията.

Контролът над тези вредители е същината на Инсекта България и нашите специалисти. Дезинфекторите на компанията се специализират в ликвидиране и предотвратяване на всички вредни аспекти от вредителите в дома Ви. Препаратите, който използват те са само най-добрите на пазара, като компромис с качеството и концентрацията на препаратите не се прави!

Методите, които използва Инсекта България в борбата с вредителите са плод на дългогодишни практики, опит и успешни начини за унищожаване на вредители. Всички практики, които използваме са одобрени от Министерство на здравеопазването и РЗИ, като ефикасни и безопасни за населението.

Борба против хлебарки

Борба против хлебарки

Всички хлебарки са вредители и носят редица сериозни заболявания, включително салмонела, дизентерия, гастроентерит и коремен тиф.

Борба против бълхи

Борба против бълхи

Бълхите са един от най-разпространените вредители по нашите географски ширини, но за щастие са и едни от най-лесните за ликвидиране.

Дървеници

Дървеници

Дървениците са вредители, най-често срещани на места с ниска хигиена и малцинствени квартали.

Мухи и комари

Мухи и комари

Освен изключително дразнещото жужене и невероятното нахалство на мухите, особено в по-голяма численост, тези вредители също могат да причинят рискове за здравето.

Мишки и плъхове

Мишки и плъхове

Плъховете и мишките са огромен проблем за селските стопанства, където храната е в изобилие.

Оси

Оси

Осите предпочитат да гнездят около хората, където имат лесен достъп до храна и сладки течности.

Кърлежи

Кърлежи

Има множество видове кърлежи, които могат да нападнат домовете ви.

Мравки

Мравки

Дори най-чистите домове могат да станат жертва на тези дребни вредители

Бръмбари

Бръмбари

Бръмбарите са най-разнообразна група от вредители на света.