Франчайзинг

Успешен и работещ бизнес модел

Insecta Bulgaria изгражда националната си мрежа като предоставя на франчайз на своите представители в страната. Insecta планира през 2015 г. да има франчайз партньори във всички областни градове и да стане първата Национална компания за ДДД услуги.

От франчайз партньорите се очаква да развият ДДД бизнеса си като работят под марката Insecta и привлекат на местно ниво клиенти благодарение на своите контакти и усилия. Франчайз партньорите ще ползват цялото ноу-хау на Insecta, обучение в технологията на ДДД обработките, тренинг за презентиране, разработените рекламни и печатни материали, както и възможност за централизирано привличане на клиенти. Insecta ще ви препоръча и изискваният от Наредба №3 на Министерството на здравеопазването Ръководител ДДД, без който вие не можете да започнете работа.

Най-ниската първоначална инвестиция

Сравнен с останалите франчайзи, предлагани на българския пазар, ДДД франчайзът, разработен от Insecta Bulgaria изисква най-ниската първоначална инвестиция. Това се дължи на факта, че няма нужда да поддържате офис и необходимите средства и материали за извършване на дейността са на ниска стойност.

Солиден авторитет и реномиран партньор

Разбира се вие бихте могли да развиете ДДД бизнес и сами, но в този случай необходимата ви инвестиция за придобиването на ноу-хау и за разработването на целия рекламен пакет ще бъде двойно по-голяма. Освен това е важно да имате пред вид, че времето на „едноличните търговци” отминава и те биват измествани от големите национални и интернационални вериги. Като част от единствената Национална компания за ДДД услуги вие е ще имате зад себе си и авторитета, с който ще можете да впечатлите и спечелите вашите потенциални клиенти.

За да станете наш франчайзинг партньор, да развиете собствен ДДД бизнес във вашия град и да научите подробности за стартовият пакет, който предлагаме, моля посетете нашият франчайзинг сайт www.hlebarki.biz

СТАНИ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР ОЩЕ СЕГА