4 твърдения, които подсказват, че сте избрали ДДД фирма менте

Домът ви е станал магистрала за различни видове инсекти или легиони хлебарки са намерили обетованата земя в банята и кухнята ви? И в двата случая решавате, че не искате нито за минута повече да търпите това положение и се обаждате на ДДД фирма. Безрезултатната и самотна борба с вредителите така ви е изтощила и отчаяла, че нямате време да проучите дори на кого точно звъните.

За съжаление ДДД фирмите ментета все още се срещат често. Затова ви съветваме да сте нащрек, ако чуете някоя от следните фрази:

„Идваме, пръскаме и повече няма да видите хлебарки!”

Всъщност не е съвсем така. В следващите 5 – 6 дни след обработката на помещенията, ще виждате ужасно много хлебарки. Те ще излизат със стотици и това е чудесно, защото така продължават да влизат в контакт с отровата, да се заразяват и да умират. 20 дни до месец по-късно специалист от фирмата за дезинфекция, дезинсекция и дератизация трябва да дойде и да напръска отново, за да е сигурно, че е изтребил и младите хлебарки и то преди да са оставили яйца.

Лицензираните ДДД фирми обикновено дават между половин и една година гаранция. След това е необходимо да се пръска отново, за да е сигурно, че вредителите няма да се върнат.

„Давате ни 15 лв. за двете обработки и решаваме проблема!”

Може да не сте имали време да проучите цените на поне няколко ДДД фирми, но все пак трябва да ви направи впечатление, че цената е много ниска. Особено ако помещенията са по-големи.

Обикновено цената за една обработка тръгва от 30 лв. и се променя в зависимост от площта, която трябва да се пръска. Всяка фирма предлага и различни видове отстъпки, свързани с обработка на цяла кооперация, абонамент, обслужване на фирми.

„Мийте си, няма проблем!”

Съветваме ви да не миете пода и повърхностите поне 24 часа след като са пръскани. В крайна сметка това е препарат против хлебарки, а не вълшебна течност-невидимка и ако го отмиете просто няма как да подейства.

„Тази отрова е абсолютно безвредна, няма нужда да излизате или да извеждате кучето.”

Препаратите на добрите ДДД фирми са одобрени от министерството на здравеопазването и доказно нямат вредно въздействие върху здравето на човека. И все пак специалистите ще ви предупредят, още когато им се обадите, че 2 часа след обработката е добре да не седите в жилището. Затваряте всички прозорци, заключвате след себе си и отивате с детето и кучето на разходка. След като се приберете трябва да проветрите хубаво и всичко ще е наред.